Özdemir Dental Center Telegram Özdemir Dental Center Whatsapp
İletişim
TELEGRAM
WHATSAPP

Diş Tedavi Tatili Antalya

Diş Tedavi Tatili Antalya
Diş Tedavi Tatili Antalya
Diş Tedavi Tatili Antalya

 Özdemir Dental Center olarak 2013 yılından bu yana, Avrupa veya Amerika gibi uzak yerlerden gelen hastalarımıza yurtdışından benzersiz bir diş tedavisi tedavisi deneyimi sunuyoruz. Türkiye’de tatildeyken diş tedavisi gören hastalarımıza profesyonel, en son teknoloji cihazlar kullanarak ve uluslararası diş maliyetlerinden %80’e varan oranda tasarruf etmelerini sağlıyoruz.

 Türkiye’de modern diş teknolojisinin kullanımında ilk sıralarda olduğu bilinen diş kliniğimiz, en yüksek klinik hijyen standartlarına sahiptir. Biz hastalarımız için mükemmel bir gülümseme yaratırken, onlar da bir yandan Türkiye’nin en gözde tatil cenneti Antalya’nın keyfini çıkarırken, diğer yanda Özdemir Dental Center tarafından sağlanan kaliteli diş hizmetlerinin maliyetini çok uygun bulacaklardır.

 Özdemir Dental Center olarak bizimle iletişime geçtiğiniz andan itibaren, hasta koordinatörlerimiz sizin dilinizde iletişim kuracak, size eşsiz ve mutlu bir diş tedavi tatili deneyimi yaşatmayı amaçlayarak sizinle özel olarak ilgilenecektir.

 Turizm cenneti Antalya’da bulunan Özdemir Dental Center diş kliniğimiz ile danışmanlık ücreti ödemeden sizin için ücretsiz bir plan hazırlayacağız. Bunun için yapmanız gereken tek şey diş problemlerinizin bir özetini, yakın zamanda çekilmiş bir diş röntgenini veya dişlerinizi ve diş etlerinizi açıkça gösteren iyi aydınlatılmış birkaç fotoğrafı bize e-posta yoluyla iletmeniz. Ücretsiz danışma planınızı size aktarırken tedavinize özel paketler ile %80’e varan tasarruf fırsatı sunuyoruz.

Türkiye’de Birinci Sınıf Diş Tedavi Tatili

 Özdemir Dental Center ile tasarruf edin ve gülümseyin. Antalya’da bulunan diş kliniğimiz ile sizlere hem en iyi diş tedavisini hem de en yüksek kaliteyi uygun fiyatlarla bir arada sunuyoruz. Diş tedaviniz yılın tüm günü güneşin parladığı ve masmavi plajlara sahip Antalya’da gerçekleşecek. Diş tedavinizi Antalya’da bir diş tedavi tatili ile birleştirmek sizin için eşsiz bir deneyim olacaktır. Avrupa’nın ve Türkiye’nin en görkemli turizm merkezlerinden biri olan modern tatil kenti Antalya’nın avantajlarından yararlanmak için birçok neden var ! Sizin için unutulmaz bir tatil deneyimi ve mükemmel bir gülümsemeyi yaratmak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 Özdemir Dental Center, deneyimli asistanlarla birlikte çalışan, gerçekten profesyonel diş hekimlerine sahip bir kliniktir. Diş tedavisi tatili için Türkiye’yi seçmeniz için nedenleri şu şekilde sıraladık;

  • Diş tedaviniz ve mükemmel bir tatil için Antalya'daki Özdemir Dental Center kliniğinden daha iyi bir merkez bulunmamaktadır.
  • Diş merkezimiz, uluslararası hastalarımız için mümkün olan en yüksek standartları ve tesisleri sizlere sunmaktadır. Diş tedavisini muhteşem bir tatille birleştirmek için Özdemir Dental Center birçok kişinin ilk tercihidir.
  • Diş kliniğimizin, yüksek standartlar, profesyonellik, verimli ve güler yüzlü personel ve merkezi lokasyona sahip olması, İngiltere, ABD, Almanya, Hollanda, Rusya, Ukrayna, Romanya, Bulgaristan ve Orta Doğu'dan birçok hastayı cezbetmektedir. Bu hastalar, anavatanlarında bulunamayan, yetersiz veya çok pahalı olabilecek özel diş sağlığı hizmetlerini kliniğimizde bulmaktadır. Uluslararası hastalar, aile üyeleri veya arkadaşları ile birlikte diş kliniğimize kabul edilir. Havaalanına, otelinize ve kliniğimize ücretsiz ulaşım sağlıyoruz.
  • Sizin için indirimli fiyatlarla bir otel bulmanıza ve rezervasyon yapmanıza yardımcı olabiliriz.
  • Tedavi kalitesinden ödün vermeden oldukça rekabetçi fiyatlar sunuyoruz. Ayrıca ücretsiz danışmanlık hizmetimiz mevcuttur.
  • Kliniğimiz hijyen konusunda en yüksek standartlara sahiptir. Diş tedaviniz boyunca yanında olacağız. Kliniğimiz sizin için sizin dilinizi bilen, tedavi detaylarınızı anlatacak, tedavi süresini size bildirecek ve randevularınızı ayarlayacak bir yardımcı sağlayacaktır.
  • Tüm konsültasyonlar ve teşhisler ücretsizdir.
  • En ünlü dişçilik markalarını kullanıyoruz ve popüler markalar tarafından üretilenler de dahil olmak üzere 16 çeşit ve dünyanın en kaliteli implant markaları ile çalışıyoruz.
  • Kliniğimizde kullanılan tüm malzemeler A kalitedir.
  • İmplantlar için ömür boyu garanti ile tüm tedavilerde uzun vadeli bir garanti sunuyoruz.
  • Antalya'daki deneyimli diş hekimlerimiz, tüm tedavilerin çok yüksek standartlarda yapılmasını sağlar. Diş merkezimiz tüm diş tedavileri için diş garantisi ve diş implantları için ömür boyu garanti sunmaktadır.

Güler Yüzlü Bir Şehir Antalya’da Seyahat

 Akdeniz'in en gözde turizm şehri Antalya, Türkiye'de uluslararası turizmin başkentidir ve muhteşem bir tatil beldesidir. Son yıllarda sağlık ve diş turizmi için de bir merkez haline gelen şehir, çok uygun fiyatlarla sunulan yüksek standartlar nedeniyle uluslararası hastalar için caziptir. Buradaki Akdeniz iklimi, sıcak ve kurak yazlar ve oldukça ılık ve bazen yağışlı kışlar sunar. Artan sayıda turist Antalya'yı sadece yazlık olarak değil, kış tatili için de tercih ediyor. Hatta sabahları muhteşem bir dağda kayak yapabilir, aynı gün öğleden sonra Akdeniz'in masmavi plajlarında ya da keşfedilmeyi bekleyen eşsiz koylarında sıcacık suyun tadını çıkarabilirsiniz.

 Antalya, hayranlık uyandıran doğal güzelliklerin yanı sıra muhteşem tarihi kalıntılar da sunmaktadır. Kaleiçi, büyüleyici Osmanlı ve Anadolu mimarisinin kültürel mirasını korurken, sakin sokaklarında müzeler, restoranlar, barlar ve mağazalar yer alır. Modern Antalya, yıl boyunca birçok spor etkinliğinin ve festivalin düzenlendiği çok hareketli bir şehirdir.

Özdemir Dental Center Blog