Özdemir Dental Center Telegram Özdemir Dental Center Whatsapp
İletişim
TELEGRAM
WHATSAPP

Dental Turizm Türkiye

Dental Turizm Türkiye
Dental Turizm Türkiye
Dental Turizm Türkiye

 Bunun nedeni insanların daha düşük maliyetlerle yüksek kaliteli sağlık hizmeti almak istemeleridir. Bunun yanı sıra insanlar gidecekleri ülkenin tatil güzelliklerinden de yararlanarak en iyi diş hizmetini almak isterler. Bu nedenle Türkiye'deki doğal güzellikleri, yüksek standartlarda diş tedavi sonuçları ve uygun fiyatları ile dünyanın önde gelen diş turizmi ve tatil seçeneklerinden biridir.

 Özdemir Dental Center Türkiye olarak hastalarımıza en yüksek kalite ve konforla diş tatili ve tedavisini sağlamayı kendimize hedef edindik ve bu standarttan sapmadan hastalarımıza tedavi sunmaya devam ediyoruz. Bu sayede Türkiye'de dental turizm ve tatilin merkezi olan Antalya'nın aranan kliniklerinden biri olmayı başardık. Antalya'daki diş merkezimizde sunduğumuz diş tatili paketleri ve fiyatları ile Türkiye'nin en iyi diş turizmi merkezlerinden biri olan hastalarımıza hayal ettikleri hizmeti sunuyoruz.

Antalya Dental Turizm

 Türkiye'de dental turizm ve tatil lokasyonlarında birkaç şehir öne çıkıyor. Ancak Antalya, Türkiye'deki dental tatil ve turizm merkezlerinin en önemlisi ve lideridir. Çünkü Antalya'da dental turizme yönelik klinik sayısı ve kalitesi Türkiye'nin diğer bölgelerine göre daha fazladır. Ayrıca Antalya, eşsiz doğal güzellikleri, kıyı plajları, lüks otelleri, tarihi yerleri ve uygun fiyatlı tatil paketleri ile dental turizm ve tatil açısından Türkiye'de ve dünyada öne çıkmaktadır.

 Antalya'da tedavi olurken, Antalya'nın eşsiz yerlerini ziyaret ederek diş tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz. Uluslararası hasta yöneticimiz size tüm lokasyonlar hakkında bilgi verebilir. Ayrıca uluslararası hasta yöneticimiz de size özel seyahat turları önerecek ve ayarlayacaktır. Dental turizmin merkezi olan Antalya'da Kaleiçi , Hadrian Kapısı, Sahil Parkı, Aspendos Antik Tiyatrosu ve Termessos, Phaselis, Olimpos, Perge, Side antik kentlerini ziyaret edebilirsiniz.

Antalya Dental Turizm Türkiye Fiyatları ve Paketleri

 Türkiye dental turizm alanında en avantajlı fiyat ve paketlere sahip ülkelerden biridir. Öte yandan Türkiye turizm alanında sadece uygun fiyatlı diş tatili paket fiyatları ile ön plana çıkmakla kalmıyor, harika tatil lokasyonlarına sahip otelleri ve bu otellerin dental tatil paketlerine dahil olması ile yurt dışından gelen hastalara büyük fırsatlar sunuyor. Bu nedenle Özdemir Dental Center Türkiye olarak diş turizminin adeta başkenti olan Antalya'da yurt dışından gelen misafirlerimize uygun fiyatlarla harika diş tatili paketleri sunuyoruz. Dental tatil paket fiyatlarımıza hastalarımızın tercihine göre 4 ve 5 yıldızlı lüks oteller dahildir. Ayrıca hastalarımızın Antalya havalimanı, kliniğimiz ve otelimiz arasındaki transferi için kullandığımız VIP aracımız tüm diş tatili paketlerimize dahildir. Antalya Türkiye'deki kliniğimizde diş turizmi fiyatları yaptığımız tedaviye göre değişmektedir.

Türkiye Antalya'da Diş Tatili İçin Kaç Güne İhtiyacım Var?

 Antalya Türkiye'deki kliniğimizde diş tedavisi ve tatilin ne kadar süreceği, tedavinin türüne ve kişilerin özel durumlarına bağlıdır. Ancak ortalama diş tedavi süreleri 5-7 gün arasında değişmektedir. İmplant tedavisi için gelen hastalarımızın Türkiye'ye geldikleri gün tedavilerini tamamlayabiliyoruz. Sonrasında hastalarımız ortalama 4-5 gün otellerinde istirahat etmekte ve Antalya'yı gezme imkanı bulmaktadır. Bu süreçte hastamızı kontrol ve geçici dişler için tekrar kliniğimize getirerek tedaviyi tamamlıyoruz. Ayrıca diş kaplama tedavilerinin ortalama süresi yine 5-7 gündür. Hastalarımız kliniğimizi en fazla 3 kez ziyaret etmektedir. Bu süre zarfında hastamızın tüm provalarını yapıyor ve dişlerini hazırlıyoruz. Daha sonra laboratuvarda hazırlanan kalıcı kronları son gün hastamıza takıyoruz. Böylece tedavi süreci tamamlanmış olur. Hastalarımız diğer günlerde ve kalan saatlerde Türkiye'nin diş turizmi merkezi olan Antalya'yı keşfederek diş tatillerinin tadını çıkarırlar. Diş Tatili için Türkiye'yi tercih eden hastalarımıza en çok talep edilen tedavileri uyguluyoruz. Özdemir Dental Center olarak diş turizmi ve tatil alanında Avrupa ve Kuzey Amerika'ya göre çok uygun fiyatlara Antalya Türkiye'de tedavi paketleri sunmaktayız. Tüm diş problemleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Dental tatil alanına yaptığımız yatırımlar sayesinde uzman diş hekimlerinden oluşan bir kadroya sahibiz. Bu nedenle hastalarımıza son derece başarılı ve güvenilir tedavi sonuçları sunabiliyoruz.

Antalya’daki Kliniğimizde Diş Turizmi Fiyatlarına Neler Dahildir?

 Antalya'da bulunan kliniğimizi diş tatili ve turizmi için tercih eden hastalarımıza maksimum konfor ve mutluluğu sağlamaya çalışıyoruz . Bu nedenle Türkiye'ye, Antalya'ya gelen hastalarımızın rahatlığı için diş turizmi paket fiyatlarımızda birçok konuya yer verdik.

  • Havaalanı karşılama ve ücretsiz VIP transfer.
  • Dental turizm Türkiye Antalya paket fiyatlarına yüksek standartlı konaklama dahildir.
  • Tedavi öncesi ve sonrası ücretsiz panoramik röntgen.
  • Otel ve klinik arası transferler.
  • Türkiye'deki tüm tedaviler için uzun vadeli garanti.
  • Tedavi sonrası ücretsiz check-up hizmeti. Uluslararası hasta yöneticimiz tedaviniz boyunca yanınızda olacaktır.
  • Bunun yanı sıra size özel gezi turları organize edebilecektir.
  • Restoranlar, Golf, Spa rezervasyonları.
Özdemir Dental Center Blog