Özdemir Dental Center Telegram Özdemir Dental Center Whatsapp
İletişim
TELEGRAM
WHATSAPP

Antalya Smile Design

Antalya Smile Design
Antalya Smile Design
Antalya Smile Design

 Antalya smile design (gülüş tasarımı) kişilerdeki çeşitli sebeplere bağlı diş şeklinde bozukluk, çarpışıklık, diş eti seviyelerinde dengesizlik, diş rengi gibi şikayetlerin giderilmesi için başvurulan ve birden çok tedavi şeklini barındıran estetik uygulamaların genel adıdır. Gülüş estetiği uygulamaları yapılırken hastanın tedaviden ne beklediği, nasıl bir görünüş istediği gibi faktörler dikkate alınır.

Antalya Gülüş Tasarımı Ücreti Ne Kadar ?

 Antalya gülüş estetiği; diş eti, dudak ve yüz hatlarının bir bütün olarak ele alınarak sağlıklı, uyumlu ve estetik olmasını sağlamaktır. Antalya’da Gülüş tasarımı tamamen kişiye özel uygulanan bir tedavi olduğu için ücretleri de kişiden kişiye göre değişmektedir. Yani gülüş estetiğinin net bir fiyatı yoktur. Gülüş estetiğinin fiyatlarının belirlenebilmesi için öncelikle ağız ve diş muayenesi yapılması gerekir. Muayene yapıldıktan sonra kişinin ihtiyaç ve isteklerine göre tedavi planı belirlenir. Gülüş estetiği fiyatları, tedaviyi uygulayacak diş hekiminin deneyimine, kullanılan teknoloji ve materyallere, hastanın ihtiyaçlarına, kliniğin yer aldığı lokasyona göre değişmektedir.Gülüş tasarımı fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için kliniğimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Antalya Zirkonyum Gülüş Tasarımı

 Zirkonyum kaplama sisteminde metal yerine beyaz renkli olan zirkonyum alaşım kullanılır. Bu sistemin en büyük avantajı dayanıklı olmasının yanı sıra tam bir estetik görünüm sağlamasıdır. Zirkonyum kaplamalar vücudumuzla biyolojik bir uyum sağladığı için son derece doğal bir görünüm verir. Bunların yanı sıra zirkonyum kaplamalar ısıyı iletmezler.

Özdemir Dental Center Blog