Özdemir Dental Center Telegram Özdemir Dental Center Whatsapp
İletişim
TELEGRAM
WHATSAPP

Antalya Lara Bölgesi Diş Kliniği

Antalya Lara Bölgesi Diş Kliniği
Antalya Lara Bölgesi Diş Kliniği
Antalya Lara Bölgesi Diş Kliniği

 Antalya’nın Lara ilçesinde bulunan Özdemir Dental diş polikliniğimizde, deneyimli hekimlerimiz tarafından; Ortodonti, gülüş tasarımı(pembe estetik), implant, pedodonti, lamina kaplama, sinüs lifting ve çene grefti, invisalign, dental köprüleri, periodontoloji, kanal tedavisi, all on 4- all on 6, lazerle diş beyazlatma (bleaching), hollywood smile Türkiye tedavileri sunulmaktadır.

 Antalya Lara diş kliniğimizde başarılı ağız uzmanlarımız tarafından verilen tedavi hizmetlerinin yanı sıra yurt dışından gelen hastalar için sağlık turizmi de ön plana çıkıyor. Diş polikliniğimiz yalnızca Antalya ve Akdeniz bölgesinde değil, tüm Türkiye ve hatta yurt dışında da tanınan bir klinik konumunda bulunuyor. Yurt içi ve yurt dışı misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayarak kaliteli hizmet sunmak önceliklerimiz arasında yer alıyor. Yabancı dil bilen personelimiz ile yurt dışından gelen hastalarımızın ihtiyaçlarını doğru bir şekilde anlamlandırıyoruz. Misafirlerimizin klinik ihtiyaçlarını alanında başarılı doktorlarımız ile karşılarken aynı zamanda dinlenmeleri için Antalya’nın en konforlu otellerinden yer ayırıyoruz. Böylece sağlık turizminin önemli bir merkezi olan kliniğimiz, Antalya dental turizm dendiğinde ilk akla gelen yerlerden oluyor.

 Özdemir Dental Diş kliniğimizde diş sağlığı ve diş estetiği konusunda tüm ihtiyacınıza hitap eden, her alanda farklı uzman hekimlerimiz yer alıyor. ​​Uzman doktorlarımızla birlikte doktor asistanlarımız, diş protezi yardımcı personelleri, diş protezi teknisyeni, sterilizasyon teknisyeni ve tıbbi hemşirelerimiz sizlerin sağlığı için titizlikle çalışıyorlar.

Antalya Lara En İyi Diş Hekimi

 Ağız ve diş sağlığımız için doğru diş bakımı ne kadar önemliyse, iyi bir diş hekimi seçmek de son derece önemlidir. Özdemir Dental Diş kliniği olarak uzman hekim kadromuz ile Antalya’nın en iyi diş kliniği olma yolunda ilerlemeye devam ediyoruz. Özdemir Dental diş kliniği olarak beklentilerinize ve ihtiyaçlarınıza uygun tedaviyi, deneyimli hekim kadromuz ile sizlere sunuyoruz.

Antalya Lara Diş Merkezi

 Antalya’nın Lara ilçesinde bulunan Özdemir Dental diş polikliniğimizde son teknoloji cihazlar kullanılmaktadır. Aynı zamanda diş polikliniğimizde sağlık turizmi yetki belgemiz de mevcuttur. Standart tüm diş hekimliği ve estetik diş hekimliği hizmetleri için bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Kesintisiz sağlık hizmeti anlayışımız ile sizlere çeşitli iletişim kanalları sunuyoruz. Sitemizde yer alan telefon, WhatsApp ve mail adreslerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Özdemir Dental Center Blog