Özdemir Dental Center Telegram Özdemir Dental Center Whatsapp
İletişim
TELEGRAM
WHATSAPP

Antalya’da Diş Tedavisi İçin Rehber

Antalya’da Diş Tedavisi İçin Rehber
Antalya’da Diş Tedavisi İçin Rehber
Antalya’da Diş Tedavisi İçin Rehber

 Ağız sağlığınızı uygun fiyatlardan yararlanarak yeniden eski haline getirmek için Antalya’daki diş klinimizi ziyaret edebilir veya uygun fiyatlı diş hekimliği tedavileri ile gülümsemenizi iyileştirebilirsiniz.

Akdeniz’in İncisi Antalya

 Ülkemizin ve dünyanın en önemli turizm yerlerinden biri olan Antalya adeta Akdeniz’in İncisidir. Çağdaş zarafet ve zamansız şıklığın birleşimi, plajlarında güneşlenmenin yanı sıra Türkiye’nin kültür ve geleneklerini keşfedebilecek çok çeşitli ziyaretçi çekiyor.

 Türkiye’nin en popüler tatil rotalarından birine hizmet veren Antalya Havalimanı, özellikle Avrupa yaz tatili sezonunda ülkenin en işlek havalimanlarından biridir. Antalya Havaalanı, şehir merkezinin sekiz mil (13 km) kuzeydoğusundadır ve Türk Rivierası’nın Antalya Körfezi çevresindeki bu özel bölümünde bulunan tatil yerlerine açılan kapıdır.

 Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yer alan Kaleiçi, kıvrımlı sokaklar ve bir Roma limanının etrafını saran bakımlı Osmanlı evleri sunar. Kaleiçi’nin arka planında dumanlı dağlar ve muhteşem turkuaz mavisi sular arasında sıkışmış, çekiciliğini görmek mümkündür.

 Bölgeye gelen turistler gezinti sırasında seçim yapmakta zorlanırlar çünkü batık sualtı şehirleri, antik arkeolojik alanlar, su parkları ve akarsu raftinginden golfe kadar her türlü açık hava etkinliğinin keyfini çıkarabileceğiniz gibi, sadece Akdeniz’in ve çamlarla kaplı Toros dağlarının eşsiz manzarasını seyredebilirsiniz.

Neden Antalya’da Diş Hekimine Gitmelisiniz ?

 Antalya bölgesinde tatil yapmayı planlayan herkes için özellikle de diş sağlığınızı uygun bir maliyetle kontrol altında tutmak istiyorsanız, oradayken bir diş hekiminden rezervasyon yaptırmak son derece mantıklıdır.  İyi eğitimli ve kaliteli tıbbi personele sahip olan dental turistleri tedavi eden klinikler, çağdaş ve modern olma eğilimindedir ve dijital röntgenler, 3D/CT taramaları ve CAD/CAM (bilgisayar destekli tasarım/bilgisayar destekli üretim) dahil olmak üzere en son teknoloji tanı ve tedavi ekipmanı olma eğilimindedir.

Antalya'da Nerede Kalınır?

 Antalya’da her zevke ve bütçeye uygun çok çeşitli konaklama seçenekleri mevcuttur. Çekici bir çevrede tipik bir tatil köyü tatili için Lara Plajı'na veya deniz kenarında yemek ve bozulmamış plajlar istiyorsanız Side'ye gidin. Belek golfçüler için iyidir ve ortaçağ kenti Alanya plajları, dağları, canlı gece hayatı ve hareketli limanı ile her şeye sahiptir. Ya da Beldibi'nin çam ağaçlarıyla kaplı dağları, zeytinlikleri ve altın kumları gevşemek ve gerçekten dinlenmek için güzel bir yer sağlar.

Diş Tedavimin Garantisi Var Mı ?

 Özdemir Dental Center kronlar ve kaplamalar gibi laboratuvar çalışmaları dahil olmak üzere diş bakımınız için garantiler sağlar. Konuyla alakalı bir sorununuz varsa veya herhangi bir problemi ücretsiz bir şekilde çözmek için web sitemizde yer alan iletişim bilgileri ile bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Antalya’da Diş Hekimleri İngilizce Biliyor Mu?

 Antalya, İngilizler için popüler bir lokasyondur ve İngilizce, otellerde, restoranlarda ve diğer turizm mekanlarında yaygın olarak konuşulmaktadır. Diş polikliniğimizde  tüm diş hekimlerimiz İngilizce konuşmaktadır. Bu nedenle rahatlıkla iletişim kurabilirsiniz.

Antalya'da Diş Hekimine Gitmek İçin En İyi Zaman Ne Zaman?

 Antalya'da en yoğun sezon, Avrupa okul tatilleri olan Temmuz ve Ağustos aylarıdır. Bu aylar sıcaklıkların da en yüksek olduğu zamandır. Havanın biraz daha serin olmasını ve tatil yerlerinin daha az kalabalık olmasını tercih ediyorsanız, İlkbahar veya Yaz başları Nisan'dan Haziran'a kadar ve Eylül'den Kasım'a kadar Antalya’da diş hekimine gitmek için iyi bir zamandır. Kışlar daha soğuktur, ancak yine de 15 derece civarındadır, bu da İngiltere'deki bazı yaz sıcaklıklarından daha iyidir. Tüm yıl güneş ışığı ile, mutlaka güneşlenme havası olmasa da yine de hoş olacaktır. Diş hekimlerimiz yıl boyunca açık olduğundan, düşük fiyatların yanı sıra daha ucuz konaklama ve uçuş maliyetlerinden yararlanmaya devam edebileceksiniz.

Antalya'da Başka Neler Var?

 Bir tatil cenneti olan Antalya’da başka neler var sorusu yerine Antalya’da neler yok diye sormak daha doğru olur. Türkiye'nin en kalıcı yapılarından, yüzyıllar boyunca Türkiye'ye sahip çıkan Roma, Osmanlı, Bizans ve diğer imparatorluklardan geride kalan mimari, eserler ve kalıntılar eşsiz manzaralarla birleştiğinde, unutulmaz bir gezi için mükemmel bir kombinasyona sahip oluyor.

 Yemyeşil, ağaçlarla kaplı dağlar, zeytin ve portakal bahçeleri ile çerçevelenmiş, hafifçe akan, kristal berraklığındaki suları ile Antalya Körfezi boyunca uzanan 400 millik altın kumsalların da ötesinde bir güzelliğe sahiptir. Antalya ve Side'dekiler de dahil olmak üzere yatlarla dolu marinalar ve rıhtımlar, manzaranın tadını çıkarırken oturup yemek yiyip içmek için lüks yerleşim bölgeleri sağlar. Şirin ara sokaklar restoranlar, butikler ve çarşılarla dolup taşarken, Türkiye'nin geleneksel hamamları, nargile barları ve Türk kebaplarının eşsiz aroması asla uzakta değildir.

 Dağları, çam ormanları ve altın kartallar, akbabalar ve kurt sürüleri gibi bol yaban hayatı ile Olimpos Milli Parkı doğa severlerin ilgisini çekecektir. Tahtalı Dağı'nın zirvesi kolayca ulaşılabilir ve yürüyüşçüler arasında popülerdir. Bir veya iki gününüzü ayırmayı düşünüyorsanız kamp yapabilirsiniz. Yürüyüş yapmayı seviyorsanız, Bursa'dan teleferiğe binerek Sarıalan'ın zirvesine çıkabilir ya da yol üzerinde Kadıyayla'daki çayırlarda mola verebilirsiniz. Phaselis'in Greko Romen harabeleri ve efsanevi ateş püskürten canavar, yani aslında Yanartaş kaya oluşumlarının parlayan, doğal gaz ateşleri yakınlardadır. Sıçrayan alevler, özellikle karanlık çöktüğünde, bölgede fenomene hayranlıkla bakan, alevlerden yararlanan ve akşam yemeklerini mangal yapan şaşırtıcı sayıda insan varken oldukça güzel bir manzara.

 Göynük Kanyonu, özellikle sıcaktan kaçmak istiyorsanız, bir başka popüler noktadır. Kısa bir yürüyüş sizi yüzebileceğiniz ve çelik halatla kayma, kanyon geçişi ve akarsu raftingi gibi diğer etkinliklere katılabileceğiniz serin göllere götürür. Kanyon ayrıca, Antalya'dan Fethiye'ye uzanan ve yol boyunca doğal manzaralar ve bazı antik yerler sunan 300 millik büyüleyici bir sahil patikası olan Likya Yolu adlı uzun mesafeli yürüyüş parkurunun bir parçasıdır.

 Kekova Adası, Antalya'nın batısındaki bir diğer ilginç ziyaret noktasıdır. Birçok ziyaretçi bir tekne gezisine çıkar ve mağaraları keşfederek ve bir Likya şehrinin büyüleyici sular altında kalan kalıntılarını izleyerek bir gün geçirir. Ne yazık ki, burada yüzmeye artık izin verilmiyor çünkü önceki ziyaretçiler kalıntıların parçalarını hatıra olarak alıyorlardı. Bununla birlikte, keşfedilecek başka kalıntıların yanı sıra tam sahilde duran eski bir Bizans şapeli bulacağınız daha sığ sularda kıyıya doğru daha fazla yüzmenize izin verilir.

 Antalya, aralarından seçim yapabileceğiniz iyi klinik seçenekleri ve diş randevuları arasında tatil aktiviteleri için sayısız olasılık ile diş hekimliği turistleri için bir olanaklar dünyası sunmaktadır.

Antalya'ya Seyahat

 Antalya'nın uluslararası havalimanına dünyanın dört bir yanından düzenli uçuşlar yapılmaktadır, ancak Antalya ilinin batısını ziyaret ediyorsanız Dalaman Havalimanı başka bir alternatiftir.

Vize Bilgisi

 Yabancı uyrukluların Antalya’ya gelebilmeleri için 90 güne kadar kalışları için vize başvurusu yapmaları gerekmektedir.

Antalya'yı Dolaşmak

 Otobüs, dolmuş (belirli bir tarifeye ve güzergâha göre hareket eden minibüs) ve taksi ile şehirleri kolayca dolaşabilirsiniz. Aynı zamanda Antalya'da tramvay hizmeti de mevcuttur. Araba ve bisiklet kiralamak son derece kolay ve ucuzdur. Ancak araba kiralamak için 21 yaşında olmanız ve ehliyetinizi bir yıldır elinizde bulundurmanız gerekir.

Antalya Şehrinin Bölgedeki Diğer Turistik Yerlere Uzaklığı

  • Antalya Havalimanı, 8 mil (11 km)
  • Belek, 14 mil (24 km) Göynük,
  • 21 mil (35 km) Kemer,
  • 29 mil (48 km) Side,
  • 45 mil (74 km) Alanya,
  • 82 mil (133 km) Demre,
  • 87 mil (141 km)

Antalya'ya Diş Hekimliği Gezisi Düzenlemeye Nasıl Başlarım?

 Standart tüm diş hekimliği ve estetik diş hekimliği hizmetleri için bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Kesintisiz sağlık hizmeti anlayışımız ile sizlere çeşitli iletişim kanalları sunuyoruz. Sitemizde yer alan telefon, WhatsApp ve mail adreslerinden bizlere ulaşabilir ve Antalya diş turizmi hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Özdemir Dental Center Blog