Özdemir Dental Center Telegram Özdemir Dental Center Whatsapp
İletişim
TELEGRAM
WHATSAPP

Hollywood Gülüş Tasarımı Nasıl Yapılır?

Hollywood Gülüş Tasarımı Nasıl Yapılır?
Hollywood Gülüş Tasarımı Nasıl Yapılır?
Hollywood Gülüş Tasarımı Nasıl Yapılır?

 Hollywood gülüş tasarımı, estetik ve daha güzel bir gülüşe sahip olmak isteyen kişilerin son yıllarda tercih ettiği oldukça popüler diş tedavi uygulamalarından biridir.

 Hollywood gülüş tasarımı yapılırken diş rengi, diş şekli ve diş eti estetiği ile hastanın yüz şekli, ten rengi ve burun şekli birleştirilerek yeni bir tasarım oluşturulur. Gülüş tasarımı uygulamalarından biri olan Hollywood gülüş tasarımı yapılırken Zirkonya Kronlar veya laminate minnerlar ile tamamen kişiye özel harika sonuçlar elde ediyoruz.

Hollywood Gülüş Tasarımı Nedir?

 Hollywood gülüş tasarımı, hastanın göz, dudak ve gülüşünün tüm oranlarına dikkat edilerek hastaya en uygun gülüşün sağlanmasıdır. Kişinin dudak kenarlarındaki koyu renkli bölgeleri en aza indirilip ön 2 dişin görünürlüğünü daha fazla vurguluyoruz. Hollywood gülüşü tasarlarken dikkat ettiğimiz nokta; daha beyaz dişler kullanarak daha geniş bir gülümseme eğrisi sağlamaktır. Hollywood gülüş, dudak desteğine bakarak dişlerin boyutunu belirlediğimiz gülüş çeşididir. Dudak desteği yeterli değilse bunu dental botoks işlemi ile sağlayabiliriz. Özdemir Dental Center olarak uzman hekim kadromuz ile sizlere çok daha beyaz ve estetik bir Hollywood gülüşü tasarımı sunuyoruz.

Hollywood Gülüş Tasarımı Nasıl Yapılır?

 Diş tedavisine gelen her hasta kendine özgü ağız ve diş yapısı ile benzersizdir. Dişlerimiz de parmak izlerimiz kadar eşsizdir. Bu nedenle Hollywood gülüş tasarımı standart gibi görünse de kişiye özel gerçekleştirilen bir uygulamadır. Öncelikle dişlerinizde nasıl bir estetik probleminiz olduğu ve bu estetik probleminizi nasıl algıladığınız diş kliniğimizde bulunan hekimler ile paylaşılmalıdır.

  • Hollywood Gülüş Tasarımı Yapılması Gereken Durumlar ?
  • Dişlerin boyutu beğenilmediği durumlarda,
  • Daha küçük dişler istenildiğinde,
  • Gülerken veya konuşurken dişler görünmüyor ve dişlerin biraz görünmesi isteniyorsa,
  • Alt dişleriniz çok görünüyor ama üst dişleriniz çok görünmüyor ve tam tersi isteniyorsa.

Hollywood gülüş tasarımında, işte tüm bu beklenti ve isteklerinizi hekiminize doğru bir şekilde anlatmanız son derece önemlidir.

Özdemir Dental Center Blog