Özdemir Dental Center Telegram Özdemir Dental Center Whatsapp
İletişim
TELEGRAM
WHATSAPP

Antalya Lazerle Diş Beyazlatma (Bleaching)

 Antalya Lazerle Diş Beyazlatma (Bleaching)
 Antalya Lazerle Diş Beyazlatma (Bleaching)
 Antalya Lazerle Diş Beyazlatma (Bleaching)

 Diş yüzeylerinde oluşan renk koyulaşmasının bir çok nedeni vardır. Bazı dişler doğuştan sarı renkte olabilir ya da lekelidir. Beyaz renkte olan dişler ise zamanla özellikle dış etkenlerle birlikte sararabilir. Dişlerin beyazlamasına neden olan etkenler;

  • Sigara,
  • Şarap,
  • Çay,
  • Kahve tüketimidir.

 Bazı durumlarda ise gençken beyaz olan dişler yaş almanın etkisiyle de sararabilir. Mine tabakasının zaman içinde incelip, dişin altında dişe asıl rengini veren dentin tabakasının renginin belirginleşmesi ile diş daha sarı gözükebilmektedir. Günümüz teknolojisi ve diş beyazlatma yöntemleri sayesinde dişlerinizi eski beyazlığına hatta eskisinden daha beyaz bir renge kavuşturmak mümkündür.

 Lazerle diş beyazlatma yöntemi ise bu yöntemler arasında sıklıkla tercih edilen bir uygulamadır. Bleaching yöntemi, karbamid peroksit veya hidrojen peroksit içerikli sadece diş hekimlerinin kullanabileceği malzemelerle ve yöntemlerle yapılan bir işlemdir. Seansta ilk adım, dişlerin temizlenmesidir. Sonraki adımda ise diş eti ve dudakların zarar görmemesi için koruyucu takılır. Ardından dişlere sürülen jel ile birlikte 30 saniyelik aralıklarla ışınlanmalar yapılır. Son olarak jel temizlenir, ağız içi koruyucu aparat çıkarılır.

 Antalya Özdemir Dental Diş Sağlığı son teknoloji cihazlarla ve doğru yöntemlerle lazerle diş beyazlatma uygulanmaktadır. Lazerle beyazlatma işlemi en pratik ve hızlı sonuç veren son teknoloji ile uygulanan beyazlatma işlemidir. Lazerle diş beyazlatma yöntemi ile dişlerinizin doğal görünümünü kaybetmeden bakımlı ve ideal diş beyazlığına kolayca sahip olmanız mümkündür. Kozmetik bir diş hekimliği prosedürü olan lazerle diş beyazlatma ağrısız bir işlemdir. Son derece hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilen bu tedavi ile dişlerinize iyi baktığınız takdirde uzun süre kalıcı beyaz gülüşlere sahip olursunuz. Lazerle diş beyazlatma işlemi yaklaşık 45 dakika sürmektedir.

Özdemir Dental Center Blog